Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2023 η “Patras Stratego Team” με τον Καλαβρυτινό Δημήτρη Κοσμόπουλο στη σύνθεσή της – Χρυσός στο ατομικό ο Καρέλας.

Θριαμβευτές γύρισαν από τη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σ/Κ 06-07 Μαΐου 2023 οι αθλητές της Πάτρας. Μετά από ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, η “Patras Stratego Team” διέπρεψε τόσο στο ομαδικό όσο και στο ατομικό.

Όσον αφορά το ομαδικό, η Patras Stratego Team κατέκτησε την 1η θέση και το Χρυσό Μετάλλιο συγκεντρώνοντας συνολικά 96 βαθμούς – από την τριάδα των Γεράσιμου Καρέλα (52 β.), Ανδρέα Σαββανή (29 β.) και Δημήτρη Κοσμόπουλου (25 β.) – και αφήνοντας πίσω της στη 2η θέση το “Serres Stratego Team” με συγκομιδή 85 βαθμών, στην 3η θέση το “Athens Stratego Team” με 83 βαθμούς και στην 4η το “Thessaloniki Stratego Club” με 77 βαθμούς.

Αναφορικά με το ατομικό, ο Πατρινός Γεράσιμος Καρέλας, μετά την πρώτη θέση στο προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον περασμένο Αύγουστο στα Καλάβρυτα, κατέκτησε με 42 βαθμούς την πρώτη θέση και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2023 και μάλιστα ένα γύρο πριν το τέλος. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο κορυφαίος Γιώργος Πετρουλάκης από την ομάδα της Αθήνας, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η έκπληξη των αγώνων, ο ελπιδοφόρος έφηβος από τις Σέρρες Κωνσταντίνος Βιντινής.

Ολόκληρη η «χρυσή» σύνθεση της Patras Stratego Team αποτελούταν από τους Ανδρέα Βρη, Γεράσιμο Καρέλα, Δημήτρη Κοσμόπουλο, Γιώργο Παπαλεξόπουλο, Ανδρέα Σαββανή, Γιώργο Τρυπαναγνωστόπουλο και Δημήτρη Χριστοδούλου, όπου αξίζει να σημειωθεί ότι άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, όσο και με τη γενικότερη παρουσία τους.

Σε γενικές γραμμές, το “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Stratego 2023” από αγωνιστικής άποψης χαρακτηρίστηκε από υψηλό ανταγωνισμό και πραγματοποιήθηκαν πολλές συναρπαστικές αναμετρήσεις. Συμμετείχαν πολλές από τις εμβληματικές φιγούρες του ελληνικού αγωνιστικού Stratego, αλλά και ανερχόμενοι παίκτες της νέας γενιάς.

Η Patras Stratego Team ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τον Βασίλη, την Ναταλί και τον Σταύρο. Επίσης, ευχαριστεί το κατάστημα “eFantasy.gr Game Arena | Tournaments & Events in Thessaloniki” για τη φιλοξενία στο χώρο αγώνων και παράλληλα εύχεται καλή αντάμωση στους φίλους συναθλητές, παλιούς και νέους, από τις υπόλοιπες ομάδες.

Σχετικές δημοσιεύσεις